Rodbehandling udført på professionel klinik

​Hos Tandlægehuset finder du professionelle tandlæger, som kan udføre mange forskellige behandlinger. Vi kan f.eks. lave en rodbehandling, hvis det er den rette behandling til dig. 

Vores klinik er beliggende i Aars, hvor kunder fra Støvring, Hobro og andre omkringliggende områder er meget velkomne.

En rodbehandling bliver typisk lavet, hvis du har et hul i tanden, som er blevet så stort, at det når tandens nerve og dermed giver betændelse. Det kan også være den rette behandling, hvis dine tænder er følsomme, eller hvis du har dybe huller fra tidligere.  

Vores tandlæger anvender udelukkende nyt og moderne udstyr, hvilket er din garanti for en effektiv, optimal og smertefri behandling.

Vi tilbyder rodbehandling i trygge rammer

Når vi udfører rodbehandling, går vi ind og finder nerven, renser den samt går ned og fjerner nervevævet. Derefter bruger vi plastmateriale, som er med til at stabilisere tanden. 

Efterfølgende sætter vi en krone på tanden. Du bliver naturligvis bedøvet inden behandlingen, så du kun mærker en smule ubehag.

​Vi går meget op i at have en klinik med en god atmosfære, hvor rammerne føles trygge for enhver kunde. Derfor sørger vi bl.a. for at sætte god tid af til hver enkelt kunde, og vi sørger for at informere dig, inden behandlingen påbegyndes.​

Kontakt os i dag for flere oplysninger

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller vil du vide mere om vores priser på rodbehandling, så er du velkommen til at kontakte klinikken med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 98 62 19 70

​Åbningstider:

​Mandag & Tirsdag:  8.00 - 17.00

Onsdag, Torsdag & Fredag:  8.00 - 16.00

​​Telefontider:

​Mandag  - Torsdag:  8.00 - 15.30

Fredag:  8.00 - 15.00

Telefonerne er dagligt lukket mellem: 11 - 13

Følg os på facebook - klik her ​

★★★★★

Tandlægehuset er vurderet ​4 / 5 stjerner ud 8 anmeldelser på Google

​Tandlægehuset | Park Allé 1, 9600 Aars | CVR: 27829406 | Telefon: 98 62 19 70 / 98 62 20 40