checked​  Central beliggenhed

checked  Tilbyder alle behandlinger

checked​  Erfarent team

​Klinikkens forholdsregler ved COVID 19

Bestil tid før du møder op hos tandlægen –du må kun gå ind på klinikken, hvis du forud har aftalt en tid”.

Hvis du har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine muskelømhed eller åndenød, må du IKKE gå ind på klinikken. Heller ikke selvom du har aftalt tid.
Vi kan ikke modtage patienter med mistanke om COVID 19.
”Kontakt din læge ved symptomer på COVID 19”
Tandlægen følger strenge hygiejne krav fra Sundhedsstyrelsen.
Du kan bidrage til den høje hygiejne ved at holde afstand i venteværelset og benytte håndsprit. Du skal såvidt muligt komme alene og til den aftalte tid.

Telefon
98 62 19 70

Tandrensning holder tandsten væk

Hvornår har du sidst fået udført en professionel tandrensning? Hvis det er længe siden, så er det måske på tide, at du får renset dine tænder af en tandlæge. 

Hos Tandlægehuset finder du en kompetent tandlæge, som kan udføre mange forskellige behandlinger. Vi tager primært imod kunder fra Aars, Støvring og Hobro, men kunder uden for disse områder er også velkomne hos os.

Tandrensning er en vigtig behandling, som du bør få udført jævnligt. Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte man har brug for at få renset sine tænder professionelt. Vi renser tænderne for at holde tandsten væk, men også for at fjerne plak og belægninger.

Vi tilbyder professionel tandrensning

Vi er en professionel klinik med mange års erfaring inden for tandrensning og andre behandlinger. Derfor kan du trygt lade os udføre alle slags behandlinger. 

Hos os er der god tid til kunderne, som vil blive mødt af et dygtigt og imødekommende personale. Vi står klar til at give dig den bedst mulige behandling.

Når du besøger vores klinik, vil vi sørge for at informere dig om den pågældende behandling. Derudover sørger vi for at rådgive dig om, hvad du selv kan gøre. Vi har f.eks. en række gode råd til, hvordan du bedst renser dine tænder dagligt.

Kontakt os gerne for flere informationer om rensning af tænder

Ønsker du at vide mere om priser, hvad vi kan tilbyde dig eller noget tredje, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er klar til at give dig den tandrensning og/eller behandling, som du har brug for.

Du kan kontakte klinikken for at høre mere og lave en aftale på telefon: 98 62 19 70.

​Åbningstider:

​Mandag & Tirsdag:  8.00 - 17.00

Onsdag, Torsdag & Fredag:  8.00 - 16.00

Klinikken er ferielukket i uge 29 og 30

​​Telefontider:

​Mandag  - Torsdag:  8.00 - 15.30

Fredag:  8.00 - 15.00

Telefonerne er dagligt lukket mellem: 11 - 13

Følg os på facebook - klik her ​

★★★★★

Tandlægehuset er vurderet ​3,7 / 5 stjerner ud 6 anmeldelser på Google

​Tandlægehuset | Park Allé 1, 9600 Aars | CVR: 27829406 | Telefon: 98 62 19 70 / 98 62 20 40