Tandrensning holder tandsten væk

Hvornår har du sidst fået udført en professionel tandrensning? Hvis det er længe siden, så er det måske på tide, at du får renset dine tænder af en tandlæge. 

Hos Tandlægehuset finder du en kompetent tandlæge, som kan udføre mange forskellige behandlinger. Vi tager primært imod kunder fra Aars, Støvring og Hobro, men kunder uden for disse områder er også velkomne hos os.

Tandrensning er en vigtig behandling, som du bør få udført jævnligt. Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte man har brug for at få renset sine tænder professionelt. Vi renser tænderne for at holde tandsten væk, men også for at fjerne plak og belægninger.

Vi tilbyder professionel tandrensning

Vi er en professionel klinik med mange års erfaring inden for tandrensning og andre behandlinger. Derfor kan du trygt lade os udføre alle slags behandlinger. 

Hos os er der god tid til kunderne, som vil blive mødt af et dygtigt og imødekommende personale. Vi står klar til at give dig den bedst mulige behandling.

Når du besøger vores klinik, vil vi sørge for at informere dig om den pågældende behandling. Derudover sørger vi for at rådgive dig om, hvad du selv kan gøre. Vi har f.eks. en række gode råd til, hvordan du bedst renser dine tænder dagligt.

Kontakt os gerne for flere informationer om rensning af tænder

Ønsker du at vide mere om priser, hvad vi kan tilbyde dig eller noget tredje, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi er klar til at give dig den tandrensning og/eller behandling, som du har brug for.

Du kan kontakte klinikken for at høre mere og lave en aftale på telefon: 98 62 19 70.

​Åbningstider:

​Mandag & Tirsdag:  8.00 - 17.00

Onsdag, Torsdag & Fredag:  8.00 - 16.00

​​Telefontider:

​Mandag  - Torsdag:  8.00 - 15.30

Fredag:  8.00 - 15.00

Telefonerne er dagligt lukket mellem: 11 - 13

Følg os på facebook - klik her ​

★★★★★

Tandlægehuset er vurderet ​4 / 5 stjerner ud 8 anmeldelser på Google

​Tandlægehuset | Park Allé 1, 9600 Aars | CVR: 27829406 | Telefon: 98 62 19 70 / 98 62 20 40